Estekisat Messilässä

perjantai 22/07/2011 at 11:12 am Jätä kommentti

Yhdet helteiset kisat jälleen takana. Lämpömittari nousi 30 asteeseen saakka ja ilma oli tosi kostea, joten arvata saattaa että hiki virtasi.. Huomas että tuo kuumuus latisti myös Konstaa, ei ollut niin pirteä kun mitä yleensä on. Verryttelyssä molemmat laukat oli aika huonoja, en sitten tiedä vaikuttaako uusi kengitys hiukan.. Konsta kun on niin kovin herkkä kaikille muutoksille kengityksessä.

Mentiin onneksi vain yksi luokka. Oli oikeasti niiiiin tukahduttava keli että multa veinas happi loppua kesken! Ei ollut todellakaan mikään nautinto. Ihmeen ja kumman kautta saatiin kuitenkin puhdas rata. Aika ei ollut kovin hääppöinen, koska tehtiin aika isot tiet juuri sen takia että laukat ei rullannut iha  niin hyvin kun ennen, niin tein mielummin vähän isommalla laukalla isommat tiet ettei laukka vaan katoasi kaarteissa.. Juuri tuolloin meiltä monesti tippuukin esteet jos laukka pääsee kuolemaan kaarteessa.. Sijoitukseksi tuli toinen sija ja olen ihan tyytyväinen :) Ellen ihan väärin ole pisteitä päässä laskenut niin taidetaan johtaa tuota cuppia, tai ainakin ihan kärkikahinoissa ollaan..?

Tällä kertaa ei ollut omaa kameraa mukana, mutta heti netistä löytyi ainakin yksi sivusto joka oli ollut tuolla kuvaamassa :) Kuvia löytyy TÄÄLTÄ. ( – VAROITUS! Mun ilmeet on sitten jotain ihan järkkyjä ja naama on ihan punanen kun tosiaan oli ihan hemmetin kuuma :D Sensuroikaa siis omissa mielissänne miun karmeet ilmeet ;) – )

Entry filed under: Esteratsastus, Kilpailut.

Maastoesteitä osa 2 Kenttäkilpailut Suontaalla

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Konstan Blogi

Tämä blogi kertoo 10 vuotiaan suomenhevosruuna Maaren Konstan arkipäivästä. Lisätietoja löytyy Konstan kotisivuilta www.konstapolle.com

Kalenteri

heinäkuu 2011
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kävijälaskuri

  • 7 497 kävijää