Ypäjän kenttäkisat

tiistai 02/08/2011 at 5:41 pm 2 kommenttia

Hattulan kenttäkisat 24.7.2011 © Karla Koponen / karla.galleria.fi

Kauden toiset kenttäkisat plakkarissa ja ihan mukavastihan ne meni! Aamulla lähtö tallilta oli jo kukonlaulun aikaan, mutta eipä tuo paljon miun työpäivien herätyksistä eronnut ;) Heti kun paikalle päästiin lähdin äkkiä katsomaan rataesteiden radan ja sitten äkkiä kansliaan ja sitten vielä kouluverkkaan. Hankalaa olisi ollut keritä joka paikkaan ilman polkupyörää, onneksi tuli mukaan. Kouluverkka jäi aika lyhyeksi, mutta en tiedä oliko se nyt niin pahasta, saatiin kuitenkin rapiat 62%. Koulun jälkeen sitten taas estekamppeet päälle ja eikun estekokeeseen. Siinä jouduttiinkin aika kauan odottelemaan vuoroamme. Epäilin vähän mitä tulee kun mennään 80cm rata, koska Konsta ei tunnetusti nostele oikein jalkojaan pienillä esteillä. Puhdas rata kuitenkin saatiin, vaikkei rata mikään kaikkein parhaimpia ollutkaan (siis meidän osalta :D). Esteradalla Konsta polkas sen verran kovaa toisella etujalalla toiseen etujalkaansa, että hokki meni putsista läpi ja pikku naarmu tuli jalkaan :/. Väliaikatuloksissa taidettiin olla 9.

Hattulan kenttäkisat, rataesteet © Karla Koponen / karla.galleria.fi

Maastokoetta ennen olikin sitten taas aikamoinen odottelu. Poju sai rauhassa syödä heiniä kopissa. Sitten kun vihdosta viimein päästiin maastoverkkaan niin poju tuntu aluksi melkein laiskalta. Ei tosin menny kauaa kun mammaa taas vietiin pitkin peltoja :D Lähtö oli aika inhottavasti, nimittäin ensimmäinen este ja lähtökarsina oli verkka-alueella.. Ei oltu ainoita jotka kiemurteli ulos verkka-alueelta :D Ja verkassakin oli inhottavaa kun piti kokoajan kattoa ettei oo jonkun kisasuorituksen edessä + piti seurata tietysti muitakin verryttelijöitä. Noh, maastorata meni tosi kivasti! Onneks sain just eilen postissa sen kenttäratsastuskellon, autto nimittäin aika paljon! Esteet mentiin puhtaasti, veteen menemistä piti Konstan hieman miettiä, mutta mentiinhän sinne lopulta. Vesimietiskelyn takia meille tulikin sitten YKSI sekunti yliaikaa! Arvatkaa vaan harmittaako?! No, virheitä kertyi siis maastosta hurjat 0,4 pistettä. Ilman kelloa olis saattanu tulla enemmänkin. Maastorata oli kyl tosi simppeli ja esteetkin oli tosi simppeleitä, lähes kokonaan pelkkiä tukkeja.

Päivä oli ollu jo niin pitkä ja kotiin pikkasen reilu tunnin ajomatka, joten päätettiin lähteä sitten heti kun loppuverkat oli tehty. Palkinnoille pääsy tuntu lähes mahdottomalta, koska ne ketä oli mua ennen menny niin meni ihan estevirheittä, eikä viitsitty enää muutamaksi tunniksi jäädä odottelemaan tuloksia. Noh, kotona kävin sitten kipasta tarkastaan tulokset niin sijoitushan sieltä tuli! :) Oltiin noustu seitsemänneksi ja 8 palkittiin! Wuhuu, eka sijotus kenttäkisoissa! Vähän harmittaa ettei jääty paikan päälle, mutta pääasia että Konsta pääsi ajoissa kotiiin lepäämään. Kuitenkin kellon ympäri oltu liikenteessä ;)

Seuraavat kisat onkin sitten vasta kuun lopussa, joten Konstaa odottaa parin päivän lihasvetreytyksen jälkeen 2 viikon kesäloma. Kyllä on poju sen ansainnu, niin upeesti on töitä tehnyt! <3

Kuvia ja videoita laittelen varmaan viikonloppuna ja tässä nyt onkin jo muutama kuva viime kisoista Hattulan suontaan tuttarista :) Kuvat © Karla Koponen.

© Karla Koponen / karla.galleria.fi

Entry filed under: Kilpailut.

Kenttäkilpailut Suontaalla Kuvia ja videoita kisoista!

2 kommenttia Add your own

  • 1. Laura  |  keskiviikko 03/08/2011 11:10 am

    Jeeeeee upeeta! Onneks olkoon!! :)
    Koska seuraava koitos on?
    Hienoja kuvia :)

    Vastaus
    • 2. konstapolle  |  lauantai 06/08/2011 12:29 pm

      Jee, kiitoksia! :) Seuraavat kisat on 20.8., mutta seuraavista kenttäkisoista en vielä tiedä..

      Vastaus

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Konstan Blogi

Tämä blogi kertoo 10 vuotiaan suomenhevosruuna Maaren Konstan arkipäivästä. Lisätietoja löytyy Konstan kotisivuilta www.konstapolle.com

Kalenteri

elokuu 2011
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kävijälaskuri

  • 7 497 kävijää