Challenge Häme Finaali

maanantai 22/08/2011 at 8:54 am 4 kommenttia

Konstan kanssa ollaan palattu jällee lomilta ruotuun :) Torstaina haettiin poju laitsalta pois ja tuli oikein ravilla vastaan. Tais lomailu riittää :) Palautin pojulle vähän esteiden ”alkeita” mieleen ja hyppelin sen kanssa muutamat hypyt perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina olikin sitten heti Challege Hämeen finaali Tampereen Niihamassa.

Challenge Häme, Messilän osakilpailu 21.7.2011 // emn.kuvat.fi

Kisapaikalla oltiin kerrankin hyvissä ajoin! Saatiin rauhassa kävellä rata. Tällä kertaa oli kyllä ihmeen selvä rata ja esteet oli tosi simppeleitä. Odotin finaalilta jotain super jännää rataa. Mutta näytti hylkyjä tulevan myös tälläkin radalla ihan kiitettävästi :o

Verkassa poju hyppäs tosi hyvin ja oli juuri sopivan virkee. Radallakin homma lähti hyvin käymään, MUTTA, ensimmäiselle esteelle tultiin hyvällä tiellä ja hyvällä tempolla. Konstalta näköjään loppu jossain vaiheessa usko ja otti turhan puolikkaan askeleen ja räpelsi esteen päällä ja etujaloilla okserin takapuomiin. Oltiin melkein naamallaan heti ekan esteen jälkeen, mutta onneksi päästiin taas rytmiin ja loppurata meni ihan perfekto! 4 virhepistettä, arvatkaa vaan harmittaako??! Tollaset sähellykset sais aina tulla verkassa niin rata menee paremmin, mutta ei niin ei. Sijoituksille ei todellakaan päästy. Ennen tätä osakilpailua johdettiin koko estecuppia, joten kun kuuluttaja kuulutti cupin palkintojenjakoon ratsukoita ja meitä ei siinä kuulunut, hieman harmitti. Onneksi jäi kuitenkin hyvä mieli loppuradasta, se lämmitti mieltä :)

Nooh, kun oltiin päästy kotio, selvisikin että pisteen laskijat olivat mokanneet ja me oltiinkin cupin toisia! :) Eli palkinnot nyt tulee hieman jälkikäteen, mutta parempi niin kun ei ollenkaan ;) Palkintona oli ainakin loimi ja lahjakortti, muusta ei ole mitään hajua.

Sain nyt haettua kansallisen c-luvankin, joten kahden viikon päästä koittaa seuraava koitos Ypäjän Suomenhevosten kuninkaallisissa. Luokkina on alue 90cm ja kansallinen 100 cm. ;) hihii, mitenkähän me selvitään? :D

Entry filed under: Uncategorized.

Kuvia ja videoita kisoista! Suomenratsujen kuninkaalliset

4 kommenttia Add your own

  • 1. sanna  |  maanantai 29/08/2011 5:34 pm

    Hienoja saavutuksia ja komean näköisiä kuvia! Mekin muutetaan nyt vihdoinkin sinne Hämeeseen ( Janakkalaan ), joten ehkä näemme jossain vielä..tosin Palma katselee maailman menoa jo pilvien reunoilta..
    -sanna.

    Vastaus
  • 2. konstapolle  |  keskiviikko 31/08/2011 11:36 am

    Hienoa! Tuu moikkaamaan Konstaa joku päivä :)
    Voi Palma parkaa :/

    Vastaus
  • 3. sanna  |  torstai 08/09/2011 7:32 am

    Missä tallilla te nykään oleilette ? Onko siulla hyviä vinkkejä antaa Hämeessä sijaitsevista talleista ?

    Vastaus
  • 4. konstapolle  |  maanantai 19/09/2011 6:48 am

    Ollaan ratsutalli Verrattomalla Tuuloksessa. Samaisessa paikassa olen joskus aloittanut ratsastajan urani vuonna nakki ja muutama aiempi hevonen on majaillut siellä :) Nyt on valmistunut uusi talli ja kenttä. Ja maastot on tosi hyviä!

    Kylhän mä jonkun verran alueen talleja tunnen, täytyy joku päivä chätätä facessa tai soitella! :)

    Vastaus

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Konstan Blogi

Tämä blogi kertoo 10 vuotiaan suomenhevosruuna Maaren Konstan arkipäivästä. Lisätietoja löytyy Konstan kotisivuilta www.konstapolle.com

Kalenteri

elokuu 2011
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kävijälaskuri

  • 7 497 kävijää