Aluemestaruudet 2011

maanantai 19/09/2011 at 6:39 am 1 kommentti

Pahoittelut että aluemestaruus päivityksen saaminen tänne on kestänyt näin kauan. Mutta parempi myöhään kun ei millonkaan?

Aluemestaruudet meni mielestäni ihan mukavasti, vaikkei meille tullutkaan mainetta ja mammonaa. 95 cm mentiin aika varmistellen, koska kyseessä oli tyyliarvostelu. Ja sen voin nyt sanoa että oli muuten ensimmäinen ja viimeinen tyyliarvostelu multa :D Haluan pitää kouluratsastuksen ja esterastuksen visusti erillään.. Mutta siis puhdas rata tuli, mutta tuomareitten mielestä konsta on liian etupainoinen ja laukka ei ole hyvää. Ihmettelin tuota kommenttia kovasti koska konstan laukka on parantunut kovasti kesän aikana ja nyt kisoissa näytti varmaankin yksiä parhaimmista laukoista. Eikä se ainakaan selkään tunnu etupainoiselta, en sitten tiedä miltä se katsojan silmään näyttää. No, se siitä, mutta meitä ei sitten näköjään todellakaan oo luotu tyylikääseen esteratsastukseen :D

Suomenhevosten alue-estemestaruus oli meidän pääluokka. Toi rata oli varmaan parhaimpia mitä ollaan Konstan kanssa tehty! Poju pyrki tosi hyvin eteen ja metrin esteet ei tuntunu missään! Mulla oli kunnon flow päällä koko radan, tuntu siltä että vaikka eteen ois laittanu 130 cm esteen niin me selvittäis siitä :) Harmi vaan että yks este putos. Se vaan putos, kumpikaan meistä ei tehny mitään virhettä. Sinänsä harmi, koska aika monella kolisi monetkin esteet, mutta ei tippunu, mutta meidän ainoa kosketus koitui sitten meidän kohtaloksi. Täytyy kyllä myöntää että oli kova taso tämän vuoden Hämeen alueen suokeissa! Oltiin nopeimmat 4 virhepisteläiset, kaikki muut ennen meitä (yhteensä 10 ratsukkoa) oli menny uusintaan puhtaalla radalla. On se kyllä hienoa katsottavaa kun suokit hyppää hyvin! :)

Alla vähän kuvia kisoista. Kuvat osoitteesta: jsuuriniemi.galleria.fi. Kiitos Julialle kuvista! :)

95 cm

100cm:

Kuski melkein mukana.. mutta poni se vaan puskee eteenpäin korvat hörössä :)

Nyt alkaa oleen kisat tältä kaudelta aika hyvin pulkassa. Ei ole ainakaan tiedossa enää mitään ”pakollisia”. Mutta eihän sitä ikinä tiedä että jos vielä innostun johonkin hallikisoihin lähtemään ;) Nyt maastoillaan ja treenaillaan kevyemmin kotona, ennenkö talvella taas alotetaan rankemmat kunnonkohotusreenit maastossa.

BTW, se hirvikärpäsmyrkky tehoaa oikeasti! Ei oo ollu yhdenyhtäkään ällötystä mun kimpussa ;)

Entry filed under: Kilpailut.

Suomenratsujen kuninkaalliset Koulutuuppausta

1 kommentti Add your own

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Konstan Blogi

Tämä blogi kertoo 10 vuotiaan suomenhevosruuna Maaren Konstan arkipäivästä. Lisätietoja löytyy Konstan kotisivuilta www.konstapolle.com

Kalenteri

syyskuu 2011
ma ti ke to pe la su
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kävijälaskuri

  • 7 497 kävijää